Blog

Portretten van Thomas en Laurens


De portretten van Thomas en Laurens zijn klaar!
De onthulling heeft 28 mei j.l. plaatsgevonden.

Eén reactie op Portretten van Thomas en Laurens

  1. John says:

    Afgelopen zaterdag foto’s gekaamt in de woonkamer. Dit was erg leuk. Voor de kinderen was het leuk dat het lekker thuis was. Het was gezellig en het resultaat mag er wezen. We laten een foto van de kinderen op canvas/linnen afdrukken en kijken of we wat foto’s kunnen afdrukken om op te hangen in een lijst. Echt een aanrader! Echt gaaf om de foto’s te zien van onze kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>